ANKARA (Enerji Portalı) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 31150 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları’na göre, çeşitli enerji projeleri için acele kamulaştırmalar yapılacak.
Cumhurbaşkanı Kararları‘na göre acele kamulaştırma yapılacak olan projeler:
>> Ceyhan Terminali Doğal Gaz İletim Hattı Projesi
>> Karaköy Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Projesi
>> Doğal Gaz Ulaştırılabilmesi İçin İhtiyaç Duyulan RMA Şehir Giriş İstasyonunun Yapımı
Adana…
Ceyhan Terminali Doğal Gaz İletim Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Adana İli, Ceyhan ve Yumurtalık İlçeleri Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2627) için tıklayınız.
Kütahya…
Karaköy Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin Yapımı Amacıyla, Kütahya İlinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2631) için tıklayınız.
Bitlis…
Bitlis İli, Ahlat İlçesine Doğal Gaz Ulaştırılabilmesi İçin İhtiyaç Duyulan RMA Şehir Giriş İstasyonunun Yapımı Amacıyla, Kırklar Mahallesi Sınırları İçerisindeki Taşınmazın, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2633) için tıklayınız.