30 Bin Üyemize Katılın
E-Bülten yayınlarımız için abone olun.


EÜAŞ, Lisansüstü Eğitim Programlarını Genişletiyor

ANKARA (Enerji Portalı) – Ülkemizin öncü ve köklü üniversitelerinden biri olan Ankara Üniversitesi ile EÜAŞ arasında “Eğitim İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Ankara Üniversitesi ile Elektrik Üretim A.Ş. arasında yapılan Eğitim İşbirliği Protokolü’ne Üniversiteye bağlı tüm enstitüler dahil olup EÜAŞ personeli tezli yüksek lisans, doktora eğitimi yapabilecek. Üniversiteye bağlı AFAM bünyesinde açılan Afet Risk Yönetimi Tezsiz İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programında EÜAŞ personeline %10 (yüzde on) indirim yapılacak. Ayrıca protokol kapsamında, EÜAŞ personeline ve bu kişilerin bakmakla yükümlü olduğu eş/çocuklarına, Ankara Üniversitesine bağlı olarak faaliyet gösteren TÖMER’de %40 (yüzde kırk) indirimli olarak tüm dillerde eğitim verilmesi sağlanacak.

İmzalanan bu protokol ile lisansüstü eğitim yapmak isteyen personelimiz için büyük bir eğitim kapısı açılmış olup, tez çalışmaları sonrasında EÜAŞ için faydalı birçok kaynak da ortaya çıkmış olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.