ANKARA (Enerji Portalı) – Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 11-15 Kasım 2019 tarihleri arasında 8 adet projenin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunu inceleyecek.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı Yatırımları ÇED ve Stratejik Çevresel Değerlendirme Dairesi Başkanlığı ve Endüstriyel Yatırımlar ÇED Dairesi Başkanlığı, bu hafta farklı sektörlerde yapılmak istenen 8 adet projenin İnceleme Değerlendirme Toplantısı (İDT) yapmış olacak.
8 adet projenin içerisinde Enerji Yatırımları, Agrega ve Doğaltaş Madenler, Sanayi Yatırımları ve Atık ve Kimya yatırımı içeren projeyi inceleyecek.
İncelenecek projeler hakkındaki bilgiler ise şöyle:



- BM: Dünya İklim Değişikliğine Hazır Değil
- Çin’de İlk Denizaşırı Hidrojen Yakıtlı Pil Fabrikası Kuruluyor
- Yüzer GES’lerde Ya Su Yüzeyi Donarsa?
- Rusya’nın En Büyük Rüzgar Enerjisi Santrali Devreye Alındı
- Doğal Gaz’dan Elektrik Enerjisi Üretecek Proje Açılıyor
Son Dakika Enerji Haberleri için enerjiportali.com/son-dakika-enerji-haberleri Bağlantısını Ziyaret Edebilirsiniz.